fbpx

Artikuj

Ceremonia e Çertifikimit të Institutit Profesional ATC, Viti Akademik 2022-2023

Instituti Profesional ATC është një institucion i njohur në fushën…
08.09.23

Pse duhet të studiosh në një Institut Profesional si ATC ?!

Studimi profesional është një proces i vazhdueshëm në të cilin…
15.03.23

Pse na duhet një kurs profesional në botën e sotme?

Bota e sotme është shumë konkurruese dhe të gjithë duhet…
10.08.22

Si të kuptosh çfarë do të bëhesh në jetë: 6 pyetje që duhet t’i bëni vetes.

Shumë profesione mund të jenë tepër të komentuara dhe të…
28.03.22

8 punë të pazakonta që mund të mos e dini që ekzistojnë

Besojeni ose jo, ekziston një grup njerëzish që bëjnë punë…
11.02.22

Jo gjithmonë të duhet universiteti!

Vite më parë, ekzistonte nje qasje e gabuar sipas të…
21.01.22

4 arsye pse ia vlen të studioni në kurset e fundjavës

Që prej krijimit në vitin 2012, Instituti ynë ka pasur…
14.12.21

3 mësime të vyera që kuptova gjatë kursit të kuzhinës në ATC

Gjatë procesit të mjeshtërimit të kuzhinës mëson shumë dhe jo…
15.10.21

Sistemi i njohur europian, çelësi i suksesit të ATC

“Njohuritë nuk kanë asnjë vlerë në rast se nuk i…
05.10.21

Pandemia nuk e ndali procesin mësimor në klasa dhe laboratorë.

Pandemia e Covid-19 sfidoi institucionet arsimore duke shkaktuar një situatë…
15.09.21

Çfarë duhet të zgjedhin studentët për të ardhmen e tyre?

Kur jeni duke zgjedhur për të ardhmen dhe për arsimin…
23.08.21

Shkollat Profesionale, Punësimi dhe Papunësia

Papunësia e të rinjve është kryefjala e kohëve të fundit…
16.07.21

Përse është i rëndësishëm zhvillimi profesional në Shqipëri?

Zhvillimi profesional me anë të kurseve intesive 1 vjeçare janë…
07.07.21

Arsimi lartë apo një profesion!

Le të themi se në një pikë të caktuar, në…
21.01.20

Ja 4 arsyet pse duhet të filloni kursin për Menaxher Biznesi

1. Pyetje me të cilat përballet çdokush që aspiron të…
04.01.19