fbpx

Projekte

Ja 4 arsyet pse duhet të filloni kursin për Menaxher Biznesi

14:25pm , 04.01.2019

1. Pyetje me të cilat përballet çdokush që aspiron të ketë një biznes të tijin.
– Çfarë duhet patur parasysh për të nisur një biznes të ri?
– Si të bëni një plan biznesi efektiv ?
– Si të nisni Biznesin tuaj ?
Ndiqni kursin e Menaxher Biznesi ne ATC për t’i dhënë përgjigje këtyre pyetjeve .

2. Si funksionon një biznes, si ndërtohet struktura organizative dhe menaxhimi I tij ?
Për të zgjeruar njohuritë tuaja dhe për të njohur në brendësi biznesin dhe funksionalitetet e tij para
se të nisni një pune të re ju rekomandojme të ndiqni kursin e Menaxher Biznesi ne ATC

3. Sa të rëndësishme janë burimet njerëzore në kompani?

Kush janë politikat e motivimit dhe vlerësimit të performancës dhe ecuria e tyre ndër vite? Si ndikon motivimi I stafit në performancën dhe jetëgjatësinë e një biznesi?
Të gjitha këto janë shumë të rëndësishme si për ata që duan të nisin një biznes të tyrin ashtu edhe
për ata, që duan të bëjnë karrierë në bizneset aktuale. Sot informacioni dhe dija janë pushtet prandaj duhet të thelloni dijet dhe informacionin dhe të jeni gati për tregun e punës.

4. Çfare eshte Marketingu,si ndikon ai ne imazhin dhe performancen e kompanise?

Duke përmiresuar dhe rritur vlerën e saj në treg nëse bëhet siç duhet ose duke bërë efektin e kundërt, nëse bëhet gabim.
Kush është audienca e synuar dhe cilat janë format dhe kanalet Marketing që një kompani mund të
shfaqet në treg.
Ndiqni kursin Menaxher Biznesi në ATC për të kuptuar si funksionon dhe sa I rëndësishem është
Marketingu I një kompanie, i një brandi ku nesër mund të jeni dhe ju vet.