fbpx

Artikuj

Shkollat Profesionale, Punësimi dhe Papunësia

Papunësia e të rinjve është kryefjala e kohëve të fundit…
16.07.21

Përse është i rëndësishëm zhvillimi profesional në Shqipëri?

Zhvillimi profesional me anë të kurseve intesive 1 vjeçare janë…
07.07.21

Arsimi lartë apo një profesion!

Le të themi se në një pikë të caktuar, në…
21.01.20

Ja 4 arsyet pse duhet të filloni kursin për Menaxher Biznesi

1. Pyetje me të cilat përballet çdokush që aspiron të…
04.01.19