fbpx

Aktivitete

Eventet e ardhshme

16

March

“TALENT DAY”, Marrëveshje bashkëpunimi me Meliã Hotels International

13:00

Hotel Meliá Durrës Albania

09

March

Konkursi ‘’Pranvera me një veshje s’vjen’’

11:00

Instituti Profesional ATC Tiranë

15

February

Workshop ‘’Marketingu dhe Shitja nëpërmjet rrjeteve sociale’’ !

16:00-19:00

Maritim Hotel Plaza Tirana

15

February

Fashion Show!

10:00

Maritim Hotel Plaza Tirana

15

February

Ceremonia e Certifikimit të kurseve në Fundjavë!

13:00

Maritim Hotel Plaza Tirana