fbpx

Evente

Panairi Ndërkombëtarë i Edukimit!

09:58am , 01.04.2023

Instituti Profesional ATC Tiranë dhe Prishtinë do të jenë prezent këtë vit në Panairin Ndërkombëtarë të Edukimit si institut me programe bashkëkohore dhe staf të kualifikuar i cili përgatit profesionistë të rinj me aftësi për të përballuar sfidat që ofron tregu kombëtar edhe ai global i punës.

Panairi Ndërkombëtarë i Edukimit!

27, April 2023

10:00

Prishtinë