fbpx

Evente

Ceremonia e Certifikimit 2022-2023

10:16am , 26.08.2023

???? Dita që të gjithë kemi pritur ka ardhur pothuajse. Ne jemi të emocionuar për të njoftuar Ceremoninë madhështore të Certifikimit!
???? Le të bashkohemi për të festuar ëndrrat e realizuara, sfidat e kapërcyera dhe të ardhmen e ndritur që i pret studentët tanë.
Le ta bëjmë këtë një ditë për t’u mbajtur mend!
???? Data: 4/09/2023
????Maritim Hotel Plaza Tirana

Ceremonia e Certifikimit 2022-2023

04, September 2023

10:00

Maritim Hotel Plaza Tirana