fbpx

Evente

Panairi “Work&Study”!

08:13am , 31.03.2023

Panairi “Work&Study” me misionin e tij si urë lidhëse mes profesionistëve të kualifikuar dhe punësimit, vjen edhe në qytetin e Tiranës.
Ne si institucion gjithmonë i kemi dhënë fokus dhe prioritet zhvillimit të potencialit që profesionet mbartin për tregun e punës, prandaj e shikojmë thelbësore pjesëmarrjen në aktivitete që promovojnë edukimin dhe punësimin.
Për t’u informuar rreth ATC-së dhe projekteve të ardhshme ju ftojmë të na vizitoni pranë Pallatit të Kongreseve në datat 25 – 26 Prill.
Ju mirëpresim!

Panairi “Work&Study”!

25, April 2023

10:00

Pallati i Kongreseve