fbpx

Activities

Upcoming events

30

April

Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital

16:00-20:00

Hotel Mondial

30

April

Panairi Work & Study

16:00-20:00

Hotel Mondial

07

March

7-Marsi

08:00

Instituti Profesional ATC

28

February

Ceremonia e Certifikimit “Shkurt 2019”

16:00

Hotel Mondial

25

January

Mundesi punesimi ne krocere

09:00

Instituti Profesional ATC