fbpx

Aktivitete

Eventet e ardhshme

14

December

Konkursi i Gastronomisë!

13:00

Expocity

05

September

10-vjet ATC! Ceremonia e Certifikimit 2021-2022!

10:00

QENDRA KULTURORE (pranë Katedrales Ortodokse)

05

September

10 VJET Instituti Profesional ATC!

10:00

QENDRA KULTURORE (pranë Katedrales Ortodokse)

07

July

“FASHION SHOW BY ATC STUDENTS” E Diell” në Top Channel!

15:30

Top Channel

30

April

Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital

16:00-20:00

Hotel Mondial