Aktivitete

Eventet e ardhshme

19

December

Drekë për të moshuarit në qendrën sociale të Kryqit të Kuq

10:00

Qendra Sociale e Kryqit të Kuq

11

December

Seminar Picier: Christian De Rosa

09:00

Instituti Profesional ATC

20

November

Cooking Show: “Krah për krah, udhët e shijes mes Italisë dhe Shqipërisë”

16:00

Rogner Hotel

12

November

Seminar Shef Kuzhine: Ravajol Jorgo Hasani

12:00

Instituti Profesional ATC

19

July

Ceremonia e Certifikimit 2017-2018

09:00

Salla e Qendrës Kulturore (pranë Katedrales Ortodokse)