fbpx

Events

Panairi Work & Study

15:58pm , 08.05.2019

Instituti Profesional ATC, pjesëmarrës në panairin Work and Study, për tre ditë radhazi ka prezantuar stendën e vet, në te cilën ka ofruar informacion dhe prezantim për kurse.
Stenda jonë ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve, të cilët kanë shfaqur interes për formim profesional si edhe punësim.
Vlen për t’u përmendur interesi që kanë shfaqur kompani të ndryshme, të interesuara për staf pune dhe trajnime të ndryshme. Arsimi profesional është një investim jetësor.

Panairi Work & Study

30, April 2019

16:00-20:00

Hotel Mondial