fbpx

Events

Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital

15:53pm , 08.05.2019

Cilët janë faktorët kryesorë që ndikojnë dhe përcaktojnë suksesin në jetë dhe biznes?
Si mendojnë njerëzit e suksesshëm dhe çfarë veprimesh bejnë ata rrugës drejt suksesit? Cilat janë hapat kryesorë se si të krijoni një brand të suksesshëm, si të pozicionoheni në menyrë efektive në treg dhe si të fitoni më shumë klientë përmes strategjive kryesore të marketingut dixhital?
Këto janë disa nga pyetjet dhe temat kryesore që u diskutuan gjatë këtij workshop-i interaktiv, që u mbajt nga trajnuesit Dr. Anila Kaba – Bashllari dhe Renato Civili, organizuar nga Instituti Profesional ATC.

Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital

30, April 2019

16:00-20:00

Hotel Mondial