fbpx

Activities

Upcoming events

15

January

Konkurs Stilist: Stilimi, prerja dhe qepja e fundeve

16:00

Hotel Mondial

22

December

Drekë me fëmijët e fshatit SOS

10:00

fshati SOS

20

December

Ceremonia e Certifikimit Fundjavë 2018

15:00

Tirana International Hotel

20

December

Workshop: Shitja dhe rëndësia e saj në një kompani

16:00

Tirana International Hotel

19

December

Drekë për të moshuarit në qendrën sociale të Kryqit të Kuq

10:00

Qendra Sociale e Kryqit të Kuq