fbpx

Activities

Upcoming events

11

December

Seminar Picier: Christian De Rosa

09:00

Instituti Profesional ATC

20

November

Cooking Show: “Krah për krah, udhët e shijes mes Italisë dhe Shqipërisë”

16:00

Rogner Hotel

12

November

Seminar Shef Kuzhine: Ravajol Jorgo Hasani

12:00

Instituti Profesional ATC

19

July

Ceremonia e Certifikimit 2017-2018

09:00

Salla e Qendrës Kulturore (pranë Katedrales Ortodokse)

30

June

Fashion Show by Students

17:00

The Plaza Tirana