fbpx

Events

Ceremonia e Certifikimit “Shkurt 2019”

12:01pm , 21.03.2019

Rikthehemi përsëri…me emocion!
Në ambjentet e Mondial Hotel Tirana u zhvillua Ceremonia e Certifikimit “Shkurt 2019” për të gjitha profilet 3- mujore pranë Institutit Profesional ATC.
Na nderuan me pjesëmarrjen e tyre në këtë ceremoni Z.Agim Krasniqi, Z.Sherif Dobra, përfaqësues nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Kosovë.
Një rëndësi të vecantë në këtë ceremoni ishte edhe pjesëmarrja e koordinatores së projektit BMZ Project pranë fshatit SOS, Valdete Hasani.
Falenderime të përzemërta për secilin prej jush që besuat dhe që zgjodhët ATC,për të marrë profesionin e së ardhmes.
Falenderime të përzemërta për secilin nga mësuesit për përkushtimin dhe mbështetjen e jashtëzakonshme që ju kanë dhënë.
Suksese të pafundme në profesionin dhe jetën tuaj!
Instituti Profesional ATC

Ceremonia e Certifikimit “Shkurt 2019”

28, February 2019

16:00

Hotel Mondial