fbpx

Evente

Workshop nga Prof. Dr. Artan Fuga ‘’Teknikat e inovacionit nëpërmjet metodës ‘Design Thinking’ të aplikuar’’!

12:39pm , 18.04.2023

????Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju ftesën për t’u bërë pjesë e Workshop-it të radhës që Instituti Profesional ATC organizon. Ne i japim vlerë dhe prioritet workshop-ve pasi ndihmojnë në formimin e kursantëve tanë.
????Workshopi do të jetë nën drejtimin e akademikut të njohur Prof.Dr Artan Fuga me temën; ‘’Teknikat e inovacionit nëpërmjet metodës ‘Design Thinking’ të aplikuar’’.
Artan Fuga është një emër i nderuar për të gjithë ne, anëtar i Akademisë së Shkencave të Republikës së Shqipërisë. Profesor i Filozofisë dhe i Shkencave të Komunikimit në Universitetin e Tiranës. Autor i shumë librave në fushën e shkencave të komunikimit, studimeve filozofike dhe letrare, etj.
????Workshop-i do të mbahet në Hotel Mondial, në datën 20/04/2023.
????Ora 18:00
????Pjesëmarrësit do të pajisen me Certifikatë!
✅Ju mirëpresim!
???? Për më shumë informacion na kontaktoni!

Workshop nga Prof. Dr. Artan Fuga ‘’Teknikat e inovacionit nëpërmjet metodës ‘Design Thinking’ të aplikuar’’!

20, April 2023

18:00

Hotel Mondial