Activities

Upcoming events

07

March

7-Marsi

08:00

Instituti Profesional ATC

28

February

Ceremonia e Certifikimit “Shkurt 2019”

16:00

Hotel Mondial

25

January

Mundesi punesimi ne krocere

09:00

Instituti Profesional ATC

15

January

Konkurs Stilist: Stilimi, prerja dhe qepja e fundeve

16:00

Hotel Mondial

22

December

Drekë me fëmijët e fshatit SOS

10:00

fshati SOS