fbpx

Evente

Mundesi punesimi ne krocere

11:15am , 01.02.2019

Zyra e punësimit ATC Work Office e Institutit Profesional ATC në bashkëpunim me TSTS Group organizoi sesionin e intervistimit dhe testimit të aplikantëve për pozicionet e punës: kuzhinier, ndihmës kuzhinier, pastiçer, picier, në krociere.
Në një nga laboratorët tanë të kuzhinës u testuan kursantët e Institutit ATC dhe aplikantë të tjerë të shkollave private dhe shtetërore.
Përzgjedhja u bë nga stafi i kompanisë detare GNV kryesuar nga shefi ekskluziv z.Atlio Ascione.
Në këtë fazë u përzgjodhën shtatë kandidatë.
Stafi ynë ju uron sukses në vazhdimësi.

Mundesi punesimi ne krocere

25, January 2019

09:00

Instituti Profesional ATC