fbpx

Shef Kuzhine

Baza e kursit janë gatimet mesdhetare, italiane, franceze, si dhe kuzhina tradicionale shqiptare.

Kuzhinier

Kuzhina është art më vete, përkushtohu që të bëhesh një ndër artistët e saj!

Pastiçer

Jo çdokush mund të bëhet PASTIÇER, ëmbëlsirat duhen bërë me dashuri, ndryshe nuk dalin të ëmbla!

Menaxher Biznesi

Ky kurs do t’ju mësojë teknikat e funksionimit dhe të mbarëvajtjes së një biznesi, rritjen e përditshme profesionale dhe jetëgjatësinë në treg.

Grafik Dizajner

Kursi përmban një paketë programesh më profesionale të dizajnit si: Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign dhe 3D Studio Max.

Web Dizajner

Kursi profesional WEB DIZAJNER është kombinim i webit me grafikën, sepse kursantët zhvillojnë edhe dy programe të Grafik Dizajner, Adobe Photoshop dhe Adobe Illustrator.

Teknik Kompjuteri & iT

Ky kurs zhvillon orë mësimi teorike dhe praktike për internetin, serverat, programimin dhe rrjetat kompjuterike.

Teknik Elektroshtëpiake

Kursantët tanë zhvillojnë një muaj praktikë profesionale në serviset e kompanive më të mëdha në vend si Neptun, Globe, GoTech etj.

Elektriçist

Programi i këtij kursi është i plotë dhe shumë i pasur, si në aspektin teorik ashtu dhe atë praktik, i përshtatur më së miri me teknologjinë dhe pajisjet e kohës.

Autoservis

Doktori kujdeset për shëndetin e njerëzve, mekaniku për sigurinë e jetës së tyre!

Stilist

Modelim dhe qepje bluze, fustani, këmishe, xhakete, palltoje etj.

Rreth Nesh

Instituti Profesional ATC i themeluar më 5 shtator 2012 ka një mision; Të përgatisë profesionistë në nivelet më të larta, të cilët të jenë të aftë për tregun e punës, vendas dhe atë të huaj.

Stafi i kualifikuar, programet dhe sistemi ynë i mësimdhënies ngjason me sistemin dual gjerman, pasi teoria kombinohet më së miri me praktikën në laboratorët tanë modern, si edhe me praktikën profesionale intensive pranë kompanive partnere. I kushtojmë rëndësi të madhe cilësisë së shërbimeve që ofrojmë si dhe mbështesim fort të gjithë kursantët tanë për t’i punësuar brenda dhe jashtë vendit, nëpërmjet zyrës tonë të punësimit.

Mjediset tona gjenden në qendër të Tiranës, disponojmë dymbëdhjetë laboratorë praktike, katër klasa teorie, një bar për konkurse dhe aktivitete, ambjente pritjeje dhe administrative.

Lexo më shumë

Laboratorët

Laboratori Teknik Elektroshtëpiake & Hidraulik

Laboratori Stilist

Laboratori Autoservis

Laboratori Elektricist

Laboratori Teknik Kompjuteri & iT

Laboratori Grafik & Web Dizajner

Laboratori Menaxher Biznesi

Laboratori Pastiçer

Laboratori Kuzhinier

Laboratori Shef Kuzhine

Përshtypje

Partnerët

Aktivitete

Ceremonia e Certifikimit 2022-2023

Dita që të gjithë kemi pritur ka ardhur pothuajse. Ne…
26.08.23

Fashion Show By ATC Students 2023

Sa bukur kur pëlhurat kthehen në copëza arti, sepse fustanet…
25.07.23