Aktivitete

Eventet e kaluara

25

January

Mundesi punesimi ne krocere

09:00

Instituti Profesional ATC

15

January

Konkurs Stilist: Stilimi, prerja dhe qepja e fundeve

16:00

Hotel Mondial

22

December

Drekë me fëmijët e fshatit SOS

10:00

fshati SOS

20

December

Ceremonia e Certifikimit Fundjavë 2018

15:00

Tirana International Hotel

20

December

Workshop: Shitja dhe rëndësia e saj në një kompani

16:00

Tirana International Hotel