Evente

Ceremonia e Certifikimit Fundjavë 2018

16:02pm , 28.01.2019

Atmosferë festive në Ceremoninë e Certifikimit Fundjavë 2018!
Një vit më parë ata besuan Institutin Profesional ATC, duke hedhur hapin e parë drejt profesionit të dëshiruar.
20 Dhjetori, për qindra kursantë të institutit tonë u kthye në një ditë krenarie dhe gëzimi, ndjenja që më së miri i kanë hije kësaj atmosfere festash që fundviti na dhuron.
Frytet e vullnetit dhe përkushtimit të kursantëve tanë të djeshëm, tashmë profesionistë të së sotshmes do të jenë dyert e hapura në çdo moment të jetës.
Urojmë të kemi përmbushur misionin tonë për secilin prej jush. Urojmë të ndihemi krenar për njëri-tjetrin, ju që morët profesionin në ATC dhe ne që përgatitëm profesioniste si ju.

Ceremonia e Certifikimit Fundjavë 2018

20, December 2018

15:00

Tirana International Hotel