Events

7-Marsi

14:58pm , 04.02.2019

7-Marsi. Mirënjohje, respekt, nostalgji. Këto ndjesi janë kthyer në motivin kryesor të ditës së sotme jo vetëm për mësuesit, por për të gjithë ne. Urime pa fund, buqeta me lule, një foto mes nxënësish dhe kolegësh, atmosferë feste në Instituti Profesional ATC.
Mësues dhe nxënës ndanë mes tyre emocionet e kësaj feste. Eshtë detyrë shumë e bukur dhe fisnike të jesh mësues, por kur kalon në përgjegjësi kjo punë bëhet edhe më e vështirë, sepse sigurisht je ti ai që ke në duar edukimin e një brezi të tërë.
Gëzuar 7 Marsin MËSUES!!!

7-Marsi

07, March 2018

08:00

Instituti Profesional ATC