Evente

Workshop: Shitja dhe rëndësia e saj në një kompani

16:22pm , 28.01.2019

Bashkëpunimi i Institutit Profesional ATC me Edmond Norra, themelues i ProspecTime Consulting dhe drejtues shitjesh me eksperiencë 25 vjeçare ka qenë gjithmonë i suksesshëm.
Ky sukses doli sërish në pah në 20 dhjetor, gjatë workshopit me temë “Shitja dhe rëndësia e saj në kompani” që tërhoqi vëmendjen e gjithë kursantëve tanë Menaxher Biznesi dhe pjesmarrësve të shumtë që ishin prezent në ambjentet e Tirana International Hotel & Conference Centre.
Sukses të gjithë të pranishmëve, ju mirëpresim në seminare dhe workshope të tjera të organizuara nga Instituti Profesional ATC.

Workshop: Shitja dhe rëndësia e saj në një kompani

20, December 2018

16:00

Tirana International Hotel