Events

Konkurs Menaxher: Prezantim ide biznesi

15:08pm , 04.02.2019

U zhvillua në Mondial Hotel Tirana, konkursi i radhës i organizuar nga Instituti Profesional ATC.
Në këtë aktivitet, kursantët e kursit profesional MenaxherBiznesi, të ndarë në grupe prezantuan 12 Plane Biznesi, të ideuara dhe të prezantuara në bashkëpunim me njëri-tjetrin.
Çdo Plan Biznesi i prezantuar nga kursantët tanë përfshinte, objektivat, synimet, analizën SWOT dhe Pest, konkurencën, përshkrimin financiar, rreziqet dhe ndikimin social, ekonomik apo mjedisor.
Juria teksa vlerësoi idetë dhe përpjekjet e kursantëve, i nxiti dhe i këshilloi të jenë të kujdesshëm ndaj faktorëve të jashtëm, ndikimit që këta faktorë kanë në biznesin që kursantët kërkojnë të realizojnë.
Plan Biznesi më i mirë u zgjodh “Guida Turistike #AlbLovers, realizuar nga Leonora Halili, Anxhelo Kice dhe Ornela Mandri, të cilët u vlerësuan më me shume pike nga juria. Grupit fitues ju dha edhe nje shperblim monetar simbolik si inkurajim dhe motivim për punën e tyre.
Falenderojmë kursantët dhe stafin mësimdhënës të cilët punuan shumë ditë për të përgatitur dhe prezantuar planet e tyre, gjithashu krenohemi me shumë prej kursanteve të cilët aktualisht punojnë në biznese të ndryshme dhe ato familjare.
ATC …merre profesionin nga profesionistët dhe bëhu gati për punë…

Konkurs Menaxher: Prezantim ide biznesi

13, April 2018

16:00

Hotel Mondial